Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2012 / 05


(1)Pääkirjoitus
(2)Vanhat kaunat esiin Halsualla
(3)Alustava palloilukatsaus
(4)Valkoiset shortsit
(5)Jalkapallohuuma täyttää stadionit
(6)Ex-halsualaisten kokoontuminen Jyväskylässä
(7)Kielimiehen apuopasvihko
(3) Alustava palloilukatsaus
Luettu 883 kertaa
Gonzo-journalisti kaka
Urheilukentältä

Pesäpalloilukausi on pyörähtänyt jo toden teolla käyntiin. Liki kaikki sarjatasot ovat aloittaneet jo sarjamuotoiset ottelunsa, lukuun ottamatta ikämiehiä, tahi naisia jotka pelaavat turnausmuotoisen viikonlopun kelien oikein kunnolla lämmittyä loppukesästä.

Halsualla ja lähikunnissa palloiluoppinsa saaneet pelimannit niittävät jälleen kerran mainetta ja kunniaa useilla sarjatasoilla. Edustettuna taitaa olla jälleen kerran jokainen sarjaporras, jonka liiton herrat ovat ottaneet siipiensä suojaan. Myöskin piirien taikka alueellisten sarjojen joikkueissa nähdään Halsualaista pesisosaamista.

Mutta tässä vaiheessa kautta ei vielä kannata alkaa tekemään suurempia johtopäätöksiä, taikka analyysejä. Katsotaan sitten syksymmällä kuinka paljon on tullut mitalleja ja kruunuja, sekä kenkiä ja sukkia.

Mutta mitenkään mieltä ylentävissä merkeissä ei pesiskautta 2012 ole voitu kuitenkaan aloittaa. Jo muutaman kierroksen jälkeen kantautui surullisia uutisia eteläisestä suomesta ja Hyvinkäältä.
Tuosta tapahtumasta varmaankin jo kaikki tietävät, joten en kirjoittele siitä sen enempää. Osanotto, voimia ja jaksamista myös omasta puolestani sinne eteläisen suomen suuntaan.