Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2017 / 04


(1)Pääkirjoitus
(2)Rauhallisissa tunnelmissa kohti valpurinyötä
(3)Välietappi ja yleiskatsaus
(4)Kylän Wiki-strategia täsmentyy
(5)Halsua jakaa rahaa halukkaille
(5) Halsua jakaa rahaa halukkaille
Luettu 298 kertaa
Jarno Hietalahti
Aarrekammio

Kunta on päättänyt avata rahasammionsa ja alkanut jakaa kahisevaa sitä haluaville. Sivistyslautakunta on julistanut kulttuuri- ja nuorisotoimen kohdeavustukset haettavaksi halsualaisille yhteisöille ja ryhmille. Kun hakija muotoilee riittävissä määrin maukkaan kattauksen kulttuuri-, kotiseutu- tai nuorisotapahtuman tai harrastuksen tiimoilta, ei eurojen saamiselta voine välttyä.

Edelleen sivistyslautakunta läväyttää euroja pöytään myös toiminta-avustusten muodossa. Tällä toimeliaisuudella halutaan tukea kuntalaisille tarjottavaa liikuntatouhuilua. Eikä kahta ilman kolmatta: sivistyslautakunta paukuttaa myös haettavaksi siivojan toimen. Hakilta edellytetään tietysti alan koulutusta, mutta jos sitä nyt ei satu olemaan, hyväksytään myös työkokemuksen kautta karttunut kokemus siivousalalta.

Jottei rahanjako jäisi pelkästään sivistyslautakunnan urakaksi, myös kunnanhallitus on päättänyt kantaa omat euronsa pois jaettavaan rahakasaan. Tarjolle on saateltu määräaikainen toimistotyöntekijän toimi, jossa pääpainotus on kirjanpidollisissa tehtävissä. Tarkempia tietoja näistä ja niin kovin monista muistakin asioista löytyy muun muassa kuntatiedotteesta, joka jokaiseen kotiin jaetaan.