Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2017 / 06


(1)Pääkirjoitus
(2)Halsuan juhannus verraten rauhallinen
(3)Konetta palvelemaan - apteekkariyhdistys ei poikkiteloin
(4)Taloustulos ehostui 40 000 eurolla
(5)Halsua-viikon ohjelma
(2) Halsuan juhannus verraten rauhallinen
Luettu 272 kertaa
Jarno Hietalahti
Juhannussalko vierustoineen

Ympäri kuntaa vältyttiin pahemmilta järjestyshäiriöiltä keskikesän kiivaimman juhlinnan keskellä. Vaan voi veljet, juhlia siellä sitten piisasikin - tietysti halsualaisen maltillis-ylevään sävyyn nautittuna.

Esimerkiksi perjantain juhannustelu oli niin kiivasta, että perinteiseen jalkapallomittelöön Ylikylän viheriölle ei ennättänyt kukaan. Sitä myöten nollaosallistujapelillä saatiin klassikkokamppailun lopputulokseksi kutkuttava 0 - 0. Uusintaottelu on tarkoitus järjestää ensi juhannuksena.

Lauantain traditioksi pesiytynyt pesisgolf jouduttiin sekin käymään nollan osallistujan voimin, kun Harjun puolelle frisbee-golfia varten nikkaroitu rata vei tällä kertaa pesäpalloväen mukanaan. Vaikka lättänän levyn heittely kuuleman mukaan mukavaa olikin, häilyi ainakin muutamien mukana olleiden mielessä kaipuu tarkkuuspesäpallon pariin. Joku kajauttikin, että siinä pelissä sentään tietää, mitä on tekemässä.

Jotta tiedonmäärästä eivät pelit jatkossa jää kiinni, tässä liitokiekkogolfin perusidea ytimekkäästi:

- Pelin tavoitteena on päästä radan alusta loppuun mahdollisimman pienellä heittomäärällä.
- Pienimmän tuloksen saanut julistetaan voittajaksi.

Lisäksi tiedotettakoon, että vuoden 2015 lopussa Suomessa oli 500 kiekkogolfrataa. Nyt on Halsuallakin, missä juhannuksenvietto soljui rauhallisesti ainakin eräisiin muihin liitokiekkopaikkakuntiin verrattuna.