Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2017 / 09


(1)Pääkirjoitus
(2)Mestaruuksia vasemmalta ja oikealta
(3)Tervahaudan takaa
(4)Mielipidekirjoitus
(5)Halsuan asiat eivät kiinnosta kaikkia
(6)Runo: Raisun ravimatka
(7)Hallitus haluaa jatkaa avustuksia
(2) Mestaruuksia vasemmalta ja oikealta
Luettu 261 kertaa
Gonzo-journalisti kaka
Tekonurmelta

Kun kaikki ylisanat on käytetty ja kaikki kerrottu, niin lyhyestä virsi kaunis. Mitä pienet edellä, niin isot perässä. Eli joskus voi ottaa nuoremmista mallia.

Halsualle saatiin vihdoin Suomen mestaruus. Ja nimenomaan joikkuelajissa. Kyseessä siis B-poijat ja laji varmaan on tuttu. Kun pelaa parikymmentä ottelua häviämättä yhtään, niin silloin ei varmaankaan ole epäselvyyttä kuka sen kirkkaimman mitalin ansaitsee! Huikea on saavutus, niin pelaajilta kuin johtoportaalta, sekä muulta taustajoukolta.

Naapurikylässä aloitettiin miesten pelit vallan heikolla esityksellä. Pallot saatiin ehkä kiinni, mutta itse lyöntivälineeseen sitä ei kyllä kukaan saanut juuri kelvollisesti osumaan. Vaan seuraavissa mittelöissä oli toinen ääni kellossa. Naapurikylä Vimpeli kun vei toisen mestaruuden putkeen, niin alakaa tuntua siltä että tuo ei jää vallan viimeiseksi lähivuosina.

Metsurit kun ovat muutoinkin ukkoutuva ala, ainakin aivan oikeissa hommissa. Niin alkaa olla myös tuo samaa lempinimeä kantava polliseura Kainuusta. Vaan ainakaan halsualaisista nuorukaisista ei lähikylän menestys jää lähivuosinakaan kiinni.

Alitien ihmekolmosten nuorimmat Vesat ovat jo mestaruussarjassa paikkansa täyttäneet ja taitonsa näyttäneet, kuten myös Käpylän Pikkutiellä varttunut ja pesäpallon saralla yksi valtakuntamme kovin pelimanni. Ja mikäli naapurikylän ison mustan kantaja todellakin ripustaa hanskan naulaan, niin Halsuan suunnalta on tulossa vallan potentiaalinen nuorukainen tuolle paikalle.

Onnittelut mestaruuksista. Niin Halsua kuin Vimpelikin!