Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2003 / 03


(1)Pääkirjoitus
(2)Riehumista kunnassa
(3)Ylioppilaskirjoitukset lähestyvät
(4)Muutoksen tuulet sanassa
(1) Vaalitunnelmaa
Luettu 1377 kertaa

Joka toisella puolella näkyy erilaisia pylväitä täynnä hymyileviä kasvoja. Vaalit, tuo kummallinen kummajainen, on jälleen saapunut keskuuteemme. Halsuan pieni kylä elää jännityksen täyteistä aikaa. Juuri äänioikeuden saanut nuorekas ukkeli tunnelmoi:

-Se on hienoa, että pääsee äänestämään. Henkilökohtaisella tasolla hyvin tärkeä asia. Tunnen vaikuttavani yhteiskuntaan mitä suurimmissa määrin!

Taas poliitikot ovat höynäyttäneet helppouskoisia. Tony Halme kuhertelee oikeistoläisääniä lupaamalla hakata kaikki tummemmat ihmiset. Halsuan pilottitakkeihin tällainen uhoaminen saattaa upottaa teränsä, mutta me Kalliokosken Sanassa olemme toista maata. Vankkumaton kritiikkimme on omiaan hedelmöittämään vaalikeskustelua.

Vaalit ovat harvinaislaatuinen tilaisuus olla mukana suomalaisen poliittisen kentän raskaassa sarjassa. Tämä tilaisuus tulee hyödyntää. On aika lyödä kättä polviin ja humauttaa itseään jalalla leukaperään. Nyt alkaa taistelu. Vallankumouksien aika on vasta edessä! Ottakkaamme ukkovarvas nenästä ja laulakaamme lauluja maan ääristä.
Jarno Hietalahti