Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2004 / 07


(1)Pääkirjoitus
(2)Villikoirat terrorisoivat Kurkisuota
(3)Kalliokosken Sanan rahahanat tukittu
(4)Kalliokosken Sana Provinssin poreilussa
(5)Kahvila aukaisi ovensa kesälle
(6)Kepulipelillä Euroopan Unioniin
(7)Kuhilajuhlien uusi kukoistus
(6) Kepulipelillä Euroopan Unioniin
Luettu 974 kertaa
Politiikkatoimitus
Helsinki

Suomi on saanut uuden EU-komissaarin! Mooseksen kieltäydyttyä paikasta jouduttuaan 10-paidasta keskikentän ehdokkaaksi, ellei peräti vaihtopenkkiläiseksi, ykkösmieheksi nousi entinen Evertonin kova pelimies. Pelimies, joka on ponnistanut maailmalle Mikkelistä. Tämä nimitys on halsualaisittain sikäli merkittävä, että useita halsualaisia on kuulunut uuden komissaarimme yhteistyökumppaneihin.

Toinen seikka, joka puoltaa merkittävyyttä on se, että nyt ensimmäistä kertaa Suomen, halsualaisittain vihatun, EU-jäsenyyden historiassa salkku on ensimmäisen kerran KEPU:lla. Halsualla lienee syytä juhliin n. 93%:lla äänioikeutetuista, jotka ovat jaksanneet raahata itsensä äänestysuurnille aikoinaan.

Kolmas seikka, mikä tekee asiasta merkittävän (niin merkittävän, että se kattaa tämän tiukka-asiaisen lehden uutiskynnyksen on), että nyt on Suomella vihdoinkin komissaari, joka ehkä voi tajuta EU:sta jotakin. Tätä voidaan pitää ekstrana, kun katsoo KEPU:n menestystä suhteessa menneisiin EURO-vaaleihin sekä ehdokasasetantaan.