Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2004 / 03


(1)Pääkirjoitus
(2)Halsualla hirvieläimiä: Masala paloi poroksi
(3)Halsuan rockrintama kuohuu
(4)Miehemme maailmalla, Osa II
(5)Nuorisoseura nousussa
(6)Kauhujen karaokeilta: Hampyyrin vampaat niskassa
(1) Raittiusintoilijat vauhdissa
Luettu 1373 kertaa

Suomessa on raittein hallitus pitkiin aikoihin. Pääministeri Vanhasen johtama päättäjäkaarti alensi alkoholiveroa reilusti EU:n toukokuun laajennusta silmällä pitäen. Veroalennusta perusteltiin Viron viinarallin nimissä, mutta Halsualla on löydetty näkemyksistä tummempiakin puolia.

Kuntamme moraalijohtajat kyseenalaistavat toteutetut viinasalennukset. Kunnon ihmisten juomaa, viiniä, suorastaan halveerattiin halvennuksella. Muutaman sentin hinnanlasku ei saa suomalaisia ranskalaisten kaltaisiksi viininmaistelijoiksi. Tuulitakkikansaa alennuksissa kyllä kosiskellaan.16 euron kossupullo maksaa enää alle kymmenen euroa. Oluen hinnanlasku jäi myös suhteellisen vähäiseksi, vaikka keskusgrillillämme ei ole kuin B-oikeudet! Ei olisi ihme, josko "Kokonainen" ja "Puolikas" järjestäisivät kylillä mielenosoituksen lähiaikoina.

Esitetyistä varjopuolista huolimatta Kalliokosken Sana toivottaa halvat viinakset iloiten vastaan. Nyt lehdellämme riittää jälleen työsarkaa paremman elämän julistamisessa. Saamme yhä edelleen oleilla omissa kohdevaloissamme elitismin varjoa luoden. Taisto jatkukoon!

Jarno Hietalahti