Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2008 / 03


(1)Pääkirjoitus
(2)Jeesus syntyikin Halsualla
(3)Perusturvalautakunta avasi pelin
(4)Kuukauden nettivihje
(1) Hauskaa
Luettu 1949 kertaa

Englantilainen tutkimusryhmä on löytänyt maailman hauskimman vitsin. Se kuuluu vapaasti käännettynä näin:

Kaksi metsästäjää on jahdissa, kun yhtäkkiä toinen heistä kaatuu. Hän ei näytä hengittävän ja hänen silmänsä ovat lasittuneet. Metsästäjä kaivaa puhelimen taskustaan ja soittaa hätänumeroon. Hän huutaa hädissään puhelimeen: ”Ystäväni on kuollut! Mitä teen?” Operaattori vastaa: ”Rauhoittukaa, minä voin auttaa. Varmistakaa ensin, että hän todella on kuollut.” Tulee hiljaisuus ja hetken päästä kajahtaa laukaus. Metsästäjän ääni kuuluu taas puhelimesta: ”Selvä! Mitä nyt?”

Tulos on hämmentävä. Tirskahduksia ei suusta karkaa, kun vitsiä lukee. Oletettavaa on, että ehdolle ei asetettu esimerkiksi halsualaisten keksimiä hillittömän hauskoja vitsejä. Vastaväitteeksi voi esittää, että eräiden piirien mielestä seuraava halsualaisneron keksimä kasku on hassuudessaan maailman hauskimpien tasoa:

Ufo-mies sanoi toiselle:

- No, mä käyn kerran maassa... ja pari kertaa kuussa!

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA!

Polku on avattu. Kalliokosken Sana järjestääkin nyt oman tutkimuksensa, jossa etsitään Halsuan hauskinta vitsiä. Tutkimus tulee olemaan merkittävä maailmanlaajuisestikin, koska Halsuaa voidaan pitää maailman komiikkakehtona. Lukijat saavat lähettää esimerkkivitsejä osoitteeseen toimitus@kalliokoskensana.com. Toimituksen esikarsinnan jälkeen joukko hauskimpia asetetaan näytille, minkä perään Sanan lukijat saavat äänestää suosikkejaan. Aikaa vitsien lähettämiselle on riittämiin.
Jarno Hietalahti