Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2008 / 08


(1)Pääkirjoitus
(2)ABC tähyilee Halsualle
(3)Venetsialaismuikkua
(4)Nuorisoseuran tilanne
(5)Kirkkoharjun ilme uudistuu
(6)Uranvaihtoja
(7)Tapahtuiko jotain jossain?
(8)Verkkolehtien suosio kasvussa
(9)Helsingin kirjeenvaihtajan matkapäiväkirja: Majakanvahtina
(10)Halsuan kunta uusi kotisivunsa
(11)Alitien Vangit
(7) Tapahtuiko jotain jossain?
Luettu 1094 kertaa
Jarno Hietalahti
Ties missä

Halsualla tai jossain muualla saattoi tapahtua kesän alku- tai loppupuolen rientojen tienoilla jotain. On mahdollista, että eräs Halsuan suhteen ulkopaikkakuntalainen henkilöhahmo suoritti erään teon, jonka myötä jokin mahdollisesti paikallinen tai kaukaisempi instituutio ajautui rikkomaan lakia. Mistään tällaisesta ainakaan Kalliokosken Sanassa ei kirjoitettu koskaan.

Mahdollisesta asiasta tai asiattomuudesta seurasi kukaties jonkinlaista kommunikaatiota joidenkin ihmisten välille. Näitä puheita tai eleitä viestittiin mahdollisesti eteenpäin ylemmille tai alemmille portaille, mikä saattoi synnyttää huolta, hämmennystä, iloa tai jotain muuta tunnetta.

Myöhemmin, kun Kalliokosken Sanassa ei vieläkään tapahtuneesta tai tapahtumattomuudesta erikseen kirjoitettu, saatettiin jossain siltikin aihepiiristä edelleen sanailla. Syyttävät tai puolustavat sormet kääntyilivät tai jäivät kääntymättä. Kaiken tämän epätietoisuuden keskellä kysellään, tapahtuiko jotain jossain? Ehkä, mutta vastaavasti ehkä myös ei. Vallan vahti- tai sylikoira vaikenee asiasta.