Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2009 / 07


(1)Pääkirjoitus
(2)Halsua-viikko päättyi raviparatiisiin
(3)Halsuanjärven pohja liian matala?
(4)Kaustisen ihme Halsuan peruja
(5)Fobiat
(6)Miehemme maailmalla - Jälkikirjoitus
(7)Kaveria ei jätetä vaan mätetään
(8)Hauska nuuhkaista vanha tuttu
(9)Mansikka-aika mainioimmillaan
(10)Läskintuhoamisleiri loppusuoralla
(11)Alitien Vangit 10/12
(6) Miehemme maailmalla - Jälkikirjoitus
Luettu 990 kertaa

Maailma

Nykytekniikan avulla luulisi juttujen kulkeutuvan ajallaan toimitukseen, mutta Miehemme maailmalla ajatus kun ei samaan tahtiin kalenterin kanssa käy.

Suomen suven suurjuhla juhannus tuli ja meni ja vei mennessään jälleen ihmishenkiä. Tämä tragedia toistuu vuodesta vuoteen kun kellumattomat kallot saavat päähänsä kokeilla uima- sekä ajotaitojaan päihtyneessä tilassa. Olisiko ADT:n syytä ottaa kohderyhmäkseen ammattiurheilijoiden sijasta katajaisen (Kataisen) kansan ja tiedottaa, ettei alkoholi paranna suorituskykyä uinnissa saati moottoriajoneuvoa kuljetettaessa?

Tähän ratkaisuun ei kalustejätistään ja uskomattomasta onnestaan urheilussa tunnetuksi tullut naapurimaamme ole päätynyt. Apua ollaan tilanteeseen haettu paljon lähempää kuin arvata saattaa nimittäin hameväen maitorauhasista. Tämä asteittain toteutettava ratkaisu on saanut aloitteen länsimaan feministijärjestöltä ja ensimmäinen vaihe on kauniimman sukupuolen oikeus uida yläosattomissa eteläisen kaupungin uimahallissa. Tämä kuningasidea, jonka hovi toki kiistää, kun etenee ulkoilmaan läpi maan aiheuttaa melko varmasti sen, ettei miesten tarvitse enää humalapäissään edetä koleaan veteen jäykistymään ja kastumaan. Tämän idean Miehemme maailmalla ottaa avosylin vastaan myös kotimaahan kehitettäväksi.

Tämä loistava ja innovatiivinen idea sai miehemme ajattelemaan feministijärjestön logiikkaa. Tasa-arvoa haettaessa Volvo-landiassa päädyttiin siis siihen tulokseen, että naiset riisuvat yläosan. Miehemme maailmalla ehdottaa käänteistä ratkaisua jossa miesten tulisi lisätä vaatetusta ja ottaa käyttöön uima-asun yläosan. Miehemme maailmalla on vahvasti sitä mieltä ettei niin paljon viisasten juomaa mahdu keskivertomanniseen, että tällaisella asulla tulisi rohkeutta lähteä kokeilemaan promillien kelluvuutta vesillä. Myös työttömyys alenisi kun kunnat palkkaisivat rannoille lappuliisoja sakottamaan jokaista karva-apinaa jolla on nännit vilkkuvat aurinkoa palvotessa.